Bijeenkomsten Erven en schenken

Artsen zonder Grenzen organiseert diverse bijeenkomsten voor donateurs en andere geïnteresseerden over noodhulp, erven en schenken.

Wij vertellen u op deze bijzondere middagen graag over het werk van onze hulpverleners en zullen dieper ingaan op vragen over erven en schenken.

 

Data bijeenkomsten

Hieronder ziet u een overzicht van de erven en schenken bijeenkomsten die wij in 2019 gepland hebben staan. Alle bijeenkomsten zijn van 13:00 - 16:30 uur. Data en locatie onder voorbehoud.

9 april: Zutphen

16 april: Alphen aan den Rijn

14 mei: Groningen

18 juni: Enkhuizen

2 juli: Amsterdam

17 september: Zierikzee

24 september: Boxmeer

3 oktober: Breda

 

Over noodhulp, erven en schenken

Een van onze hulpverleners vertelt u over zijn of haar indrukwekkende ervaringen in het veld. Een notaris geeft daarna een presentatie over erven en schenken. Er worden vragen behandeld die vaak bij onze donateurs leven, zoals: wanneer heb je een testament nodig, wat is de positie van de langstlevende partner, hoe kan ik een goed doel opnemen in mijn testament, wat is de rol van een executeur, hoeveel bedraagt de erfbelasting. Ook zal de notaris aandacht besteden aan het levenstestament. Uiteraard is er alle ruimte voor vragen.

 

Komt u ook?

Artsen zonder Grenzen kan haar werk niet kan doen zonder haar donateurs. Daarom vinden wij het belangrijk om de mensen die ons steunen persoonlijk te ontmoeten. U kunt een e-mail sturen naar bijeen@artsenzondergrenzen.nl met vermelding van uw naam, adres, het aantal personen en de bijeenkomst die u wilt bezoeken. U kunt ook bellen met Fiona Hoogveld of Frank Theunissen: 020-520 8056 of 020-520 8949.

 

Meer informatie over de mogelijkheden om Artsen zonder Grenzen op te nemen in uw testament kunt u hier vinden.