Hoe werkt doneren via SMS aan Artsen zonder Grenzen?

Doneren via SMS aan Artsen zonder Grenzen kan door in een sms-bericht ‘ARTS’ of 'ARTSEN' naar 4333 te sturen.

Doneren via SMS

De donatie bedraagt eenmalig € 3,00 per verstuurd bericht aan 4333. Na je sms-bericht ontvang je van ons een bedank-sms en brengt jouw provider jouw donatie eenmalig, en met eventuele telefoonkosten voor het versturen van de sms, in rekening op je eerstvolgende maandfactuur.

 
Geen abonnement

Dit is geen abonnementsdienst, maar een eenmalige sms-donatie. Wel kunnen we je mobiele nummer gebruiken om je via sms of WhatsApp op de hoogte te houden van het werk van Artsen zonder Grenzen. Wil je dit niet? Stuur dan je telefoonnummer via een e-mail naar info@artsenzondergrenzen.nl

 

Branchevereniging goede doelen

Voor het aanbieden van mobiel doneren werkt Artsen zonder Grenzen samen met GEEF-SMS, een onderdeel van Goede Doelen Nederland, de branchevereniging voor landelijk wervende goede doelen.

 

Gedragscode

Deze dienst voldoet aan de SMS-gedragscode (www.smsgedragscode.nl).

 

Opbrengst en kosten

De volledige opbrengst van de actie wordt gebruikt voor ons werk, met aftrek van de kosten van de operators (ongeveer 12%).

 

Persoonsgegevens

Als je ons per sms steunt nemen wij jouw mobiele nummer alleen voor eigen doeleinden op in onze database. Uiteraard vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens. Wil je hier meer over lezen, bekijk onze Privacyverklaring.
We bellen je om je meer te vertellen over ons werk en de mogelijkheden om ons te steunen. We kunnen je mobiele nummer gebruiken om je via sms of WhatsApp op de hoogte te houden van het werk van Artsen zonder Grenzen.  
Wil je dit niet? Stuur dan je telefoonnummer via een e-mail naar info@artsenzondergrenzen.nl. Het kan voorkomen dat ons bericht en jouw afmelding elkaar kruisen.