Logo Toegift.nl

Hoe maak ik een goed doel in mijn testament bespreekbaar?

Wilt u graag een goed doel opnemen in uw testament, maar weet u niet precies hoe u dit kunt doen? Zoekt u tips over het bespreekbaar maken van uw toegift met uw familieleden of vrienden? Het antwoord vindt u op toegift.nl. Met een toegift kunt u nog één keer opkomen voor wat u belangrijk vindt. Bekijk ook de inspirerende verhalen van anderen op toegift.nl. Toegift.nl is een initiatief van ruim 90 erkende goede doelen om het opnemen van een goed doel in het testament bespreekbaar te maken. Laat uw idealen voortleven met een nalatenschap aan een goed doel.

Ga naar Toegift.nl

Logo Nutestament.nl

Hulp nodig bij het opstellen van uw testament?

Op notarisnet.nl kunt u een notaris bij u in de buurt vinden. Regelt u alles liever thuis, vanaf de computer? Op nunotariaat.nl kunt u zelf een testament maken, dat alleen nog getekend hoeft te worden bij een deelnemende notaris bij u in de buurt. De prijs is laag (vanaf € 225 voor een testament). Mocht uw persoonlijke situatie te complex zijn voor een testament zonder advies van de notaris, dan geeft de website dit direct aan.

Ga naar nunotariaat.nl

Lifeline magazine

Laat u inspireren

We hebben een speciaal tijdschrift samengesteld over hulp en nalatenschappen. In dit magazine leest u inspirerende verhalen over onze hulpprojecten en de mogelijkheden om ons werk met uw nalatenschap te ondersteunen.

Vraag het magazine per post aan

Vraag het magazine per mail aan
Mevrouw van der Kolk

Ati van der Kolk heeft Artsen zonder Grenzen opgenomen in haar testament

'Ik bewonder de mensen die zich belangeloos inzetten voor mensen elders. Daarheen gaan zonder dat je de taal spreekt, te midden van oorlog, duizenden vluchtelingen, droogte, aardbevingen, overstromingen – ik heb daar zoveel respect voor.'

Lees hier haar verhaal

Meer informatie over nalaten en gift in testament