Waarom uw erfenis nalaten aan een goed doel? ​

Steeds meer mensen kiezen er voor om (een deel van) hun nalatenschap aan een goed doel te schenken. U kunt dat ook doen. Zo draagt u ook na uw overlijden bij aan een goed doel. Alles over nalaten aan Artsen zonder Grenzen leest u in ons gratis Lifeline magazine.

Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes.

Vraag het Lifeline magazine aan

In het nieuwe Lifeline magazine leest u over onze medische en humanitaire hulp en de mogelijkheden om dit met een nalatenschap te ondersteunen. Lees bijvoorbeeld het inspirerende verhaal van onze arts Rodnie Senat-Delva uit Haïti. Zij was de afgelopen 10 jaar werkzaam in crisisgebieden als Haïti, Burundi en Afghanistan. Lees dit allemaal en meer in het gratis Lifeline Magazine.

Lifeline aanvragen

Uw erfgenaam kan iemand zijn die u nog niet kent​

Ieder mens verdient medische zorg. In oorlogsgebied, tijdens een epidemie, na een natuurramp. Wie je ook bent. Vindt u dat een mooie gedachte?​ Met uw steun kunnen we overal ter wereld mensen in crisisgebieden blijven helpen. Nu en in de toekomst., want uw erfgenaam kan iemand zijn die u nog niet kent.


Op zoek naar specifieke informatie over nalaten aan Artsen zonder Grenzen?

Mevrouw van der Kolk

'Ik heb Artsen zonder Grenzen opgenomen in mijn testament. Ik bewonder de mensen die zich belangeloos inzetten voor mensen elders. Daar heb ik veel respect voor.'

Ati van der Kolk
Logo Toegift.nl

Hoe maak ik een goed doel in mijn testament bespreekbaar?

Wilt u graag een goed doel opnemen in uw testament, maar weet u niet precies hoe u dit kunt doen? Zoekt u tips over het bespreekbaar maken van uw toegift met uw familieleden of vrienden? Het antwoord vindt u op toegift.nl. Met een toegift kunt u nog één keer opkomen voor wat u belangrijk vindt. Bekijk ook de inspirerende verhalen van anderen op toegift.nl. Toegift.nl is een initiatief van ruim 90 erkende goede doelen om het opnemen van een goed doel in het testament bespreekbaar te maken. Laat uw idealen voortleven met een nalatenschap aan een goed doel.

Ga naar Toegift.nl

Logo Nutestament.nl

Hulp nodig bij het opstellen van uw testament?

Op notarisnet.nl kunt u een notaris bij u in de buurt vinden. Regelt u alles liever thuis, vanaf de computer? Op nunotariaat.nl kunt u zelf een testament maken, dat alleen nog getekend hoeft te worden bij een deelnemende notaris bij u in de buurt. De prijs is laag (vanaf € 225 voor een testament). Mocht uw persoonlijke situatie te complex zijn voor een testament zonder advies van de notaris, dan geeft de website dit direct aan.

Ga naar nunotariaat.nl