Logo Toegift.nl

Bespreekbaar maken goed doel in testament

Wilt u graag een goed doel opnemen in uw testament, maar weet u niet precies hoe u dit kunt doen? Zoekt u tips over het bespreekbaar maken van uw toegift met uw familieleden of vrienden? Het antwoord vindt u op toegift.nl. Met een toegift kunt u nog één keer opkomen voor wat u belangrijk vindt. Bekijk ook de inspirerende verhalen van anderen op toegift.nl. Toegift.nl is een initiatief van ruim 90 erkende goede doelen om het opnemen van een goed doel in het testament bespreekbaar te maken. Laat uw idealen voortleven met een nalatenschap aan een goed doel.

Ga naar Toegift.nl

Logo Nutestament.nl

Hulp bij testament opstellen

Op Nutestament.nl kunt u een notaris bij u in de buurt vinden. Regelt u alles liever thuis, vanaf de computer? Op nutestament.nl kunt u zelf een testament maken, dat alleen nog getekend hoeft te worden bij een deelnemende notaris bij u in de buurt. De prijs is laag (vanaf € 195 voor een testament). Mocht uw persoonlijke situatie te complex zijn voor een testament zonder advies van de notaris, dan geeft de website dit direct aan.

Ga naar Nutestament.nl

Ik bewonder de mensen die zich belangeloos inzetten voor mensen elders. Daarheen gaan zonder dat je de taal spreekt, te midden van oorlog, duizenden vluchtelingen, droogte, aardbevingen, overstromingen – ik heb daar zoveel respect voor. Ik vind het heel belangrijk om Artsen zonder Grenzen op te nemen in mijn testament, want deze organisatie heeft een apart plekje in mijn hart. Artsen zonder Grenzen is open en eerlijk en zoekt altijd brandhaarden op. Honderden mensen gaan elk jaar – bijna zonder salaris- naar het buitenland. Het is heel concreet wat zij doen, je ziet direct resultaat.
Een trouwe donateur die Artsen zonder Grenzen heeft opgenomen in haar testament.

Wilt u ook graag andere mensen inspireren met uw persoonlijke verhaal? Waarom kiest u voor Artsen zonder Grenzen? Vertel het ons! Hoe meer donateurs Artsen zonder Grenzen in hun testament opnemen, hoe meer mensen wij kunnen helpen. We zullen uw verhaal nooit zonder uw nadrukkelijke toestemming gebruiken. Bedankt!

Icoon Lifeline magazine

Laat u inspireren

We hebben een speciaal tijdschrift samengesteld over hulp en nalatenschappen. In dit magazine leest u inspirerende verhalen over onze hulpprojecten en de mogelijkheden om ons werk met uw nalatenschap te ondersteunen.

Vraag het magazine per post aan

Vraag het magazine per mail aan