Geven als vereniging, stichting of kerk

Ook als vereniging, stichting of kerk (met of zonder ANBI-status*) is het mogelijk om Artsen zonder Grenzen te helpen. Met uw gift helpt u ons onafhankelijke, levensreddende medische zorg te geven in crisisgebieden.

 

Wij helpen u graag een verschil te maken voor mensen in nood en uw stempel op de wereld te drukken. U kunt op verschillende manieren een gift doen die aansluit op uw wensen, beleid of doelstellingen. Zo kunt u een specifiek project steunen. Of specifieke thema’s zoals moeder-en-kindzorg of de behandeling van mensen met aids of tuberculose. Wij maken vervolgens afspraken over hoe u op de hoogte blijft van de bestedingen en resultaten.

 

Wij gaan graag met u in gesprek over de mogelijkheden. U kunt hiervoor contact opnemen met relatiemanager speciale giften Kathy Rombouts via (020) 520 8910 of kathy.rombouts@amsterdam.msf.org.

 

* Een ANBI is een Algemeen Nut Beogende Instelling. Als ANBI kunt u mogelijk gebruikmaken van bepaalde belastingvoordelen. Ook Artsen zonder Grenzen is een ANBI. Dat betekent dat u fiscale voordelen geniet bij een schenking aan ons. Meer informatie hierover vindt u hier.