Steun onze teams

Onze hulpverleners zetten zich elke dag keihard in om wereldwijd medische zorg te geven aan mensen die dit het hardst nodig hebben.

 

Aan mensen die vastzitten in het kruisvuur van strijdende partijen. Aan vluchtelingen die alles kwijt zijn. Aan zieken die geen toegang hebben tot levensreddende medicijnen. Daar waar mensen anders geen medische zorg krijgen, komen wij in actie.

 

Artsen zonder Grenzen geeft deze hulp onafhankelijk van politieke, religieuze en economische belangen. Omdat wij vinden dat iedereen toegang moet hebben tot medische zorg.

 

Verschil maken voor mensen in nood, dat is wat wij willen bereiken. Maar dat kunnen wij alleen dankzij de hulp van mensen, bedrijven en ondernemers die ons steunen.

 

Help ook mee. En maak met ons een verschil.

 

Steun onze teams

Verschil maken voor mensen in nood, dat is wat wij willen bereiken. Maar dat kunnen wij alleen dankzij de hulp van mensen, bedrijven en ondernemers die ons steunen. Help ook mee. En maak met ons een verschil.
* *
*
*
*  

*
Ja, ik blijf graag per e-mail op de hoogte van de activiteiten van Artsen zonder Grenzen.Wij leggen gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Privacyverklaring.
Sluit zoeken

Zoekveld