Informatie-avonden

Wil je voor Artsen zonder Grenzen werken, maar zit je nog met veel vragen? Of wil je misschien eerst een beter gevoel krijgen bij onze organisatie?

Wij organiseren regelmatig informatieavonden voor geïnteresseerden met een medische of niet-medische achtergrond. Op die avonden gaan we uitgebreid in op ons werk, de verschillende functies in onze projecten en het leven in het veld. (En dus niet over werken op ons hoofdkantoor.) Je krijgt uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen. Een van onze hulpverleners vertelt tijdens de avond over zijn of haar recente ervaringen in het veld.

 

Stuur eerst je CV op

Er is beperkt plaats tijdens deze avonden. Als je een bijeenkomst wilt bijwonen, vragen we je daarom eerst je CV (in het Engels) te sturen naar: informationmeeting@amsterdam.msf.org.

 

Data: medische functies

  • Donderdag 28 juni 2018
  • Woensdag 17 oktober 2018

 

Data: niet-medische functies

  • Woensdag 23 mei 2018 Let op, deze avond is verplaatst naar: woensdag 30 mei 2018
  • Dinsdag 4 september 2018
  • Donderdag 29 november 2018

 

Elke infomatieavond is van 18.30 tot 21.30 en wordt gehouden in het Engels. Onze ervaring is dat er altijd veel vragen zijn: daarom starten wij stipt om 19.00. Kom dus op tijd!

 

Locatie hoofdkantoor

De informatieavonden vinden plaats op ons (tijdelijke) hoofdkantoor in Amsterdam: Naritaweg 10, 1043 BX Amsterdam, Nederland.

 

Sluit zoeken

Zoekveld