Informatieavonden en webinars

Wil je voor Artsen zonder Grenzen werken, maar zit je nog met veel vragen? Of wil je misschien eerst een beter gevoel krijgen bij onze organisatie?

Wij organiseren regelmatig informatieavonden voor geïnteresseerden met een medische of niet-medische achtergrond. Op die avonden gaan we uitgebreid in op ons werk, de verschillende functies in onze projecten en het leven in het veld. (En dus niet over werken op ons hoofdkantoor.) Je krijgt uiteraard alle gelegenheid om vragen te stellen. Een van onze hulpverleners vertelt tijdens de avond over zijn of haar recente ervaringen in het veld.

 

Stuur eerst je CV op

Er is beperkt plaats tijdens deze avonden. Als je een bijeenkomst wilt bijwonen, vragen we je daarom eerst je CV (in het Engels) te sturen naar: informationmeeting@amsterdam.msf.org.

 

Data: medische functies

  • Woensdag 24 april 2019
  • Dinsdag 2 juli 2019
  • Dinsdag 20 augustus 2019
  • Dinsdag 5 november 2019

 

Data: niet-medische functies

  • Dinsdag 26 maart 2019 - Deze informatieavond vindt plaats op ons recent verbouwde hoofdkantoor op de Plantage Middenlaan, Amsterdam.
  • Donderdag 23 mei 2019
  • Donderdag 11 juli 2019
  • Dinsdag 8 oktober 2019
  • Dinsdag 26 november 2019

Elke infomatieavond is van 18.00 tot 21.30 en wordt gehouden in het Engels.

 

Locatie hoofdkantoor

De informatieavonden vinden plaats op ons recent verbouwde hoofdkantoor op de Plantage Middenlaan, Amsterdam.

 

Webinar

 

Indien je niet kunt deelnemen aan één van onze informatiesessies op het kantoor in Amsterdam of als je gewoon niet in Nederland woont, is een online live informatiesessie een uitstekend alternatief.

 

Deze informatiesessies, die enkel in het Engels worden gegeven, zijn rond lunchtijd en duren gemiddeld anderhalf uur, vragen en antwoorden inbegrepen. Via een chatbox kun je tijdens de sessie live vragen stellen aan onze human resources medewerkers of expats die ervaring hebben met werken in een van onze missies.

 

De online informatiesessies geven je alleen specifieke informatie over de posities voor een bepaalde beroepsgroep. Ook geven ze je een korte indruk van het wonen en werken in de projecten en het recruitment- en plaatsingsproces. Ook vertellen we je kort wat je van ons kunt verwachten wat betreft arbeidsvoorwaarden.

 

Tijdens de online informatiesessie geven we geen informatie over de organisatie zelf. Indien je je graag wilt voorbereiden d.m.v. informatie over de visie van de organisatie en de manier van werken raden we je aan naar ons YouTube kanaal te gaan en wat korte video’s te bekijken uit onze afspeellijst Werken voor Artsen zonder Grenzen.

 

Agenda