Informatie over solliciteren bij Artsen zonder Grenzen

Je hebt gesolliciteerd, wat gebeurt er nu?

We zullen je sollicitatie beoordelen met het oog op je opleiding, relevante bevoegdheden, werk- en levenservaring en je motivatie. Hou hierbij in het achterhoofd dat we ook zullen kijken naar wat je specifiek in huis moet hebben om je als hulpverlener staande te kunnen houden in crisisgebieden.

 

Op gesprek

Heb je volgens ons de juiste vaardigheden en ervaring die je nodig hebt om Artsen zonder Grenzen hulpverlener te worden? Dan nodigen we je uit voor een sollicitatiegesprek op ons tijdelijke hoofdkantoor op de Naritaweg 10 in Amsterdam. Het doel is om een goed beeld te krijgen van je verwachtingen, ambities en capaciteiten als hulpverlener. Naast een gesprek zullen we je vragen een online persoonlijkheidsassessment te doen en samen zullen de resultaten daarvan bespreken. Voor sommige functieprofielen zullen we je ook vragen een (technische) vaardigheidstest of een case uit te voeren. Ook kunnen we je vragen 2 contactpersonen als referentie op te geven. Zorg er dus voor dat je hun contactgegevens bij de hand hebt. Reken voor het sollicitatiegesprek minimaal 1,5 uur.

 

Heb je nog vragen of ben je benieuwd naar hoe het leven als hulpverlener van Artsen zonder Grenzen eruit ziet?

 

Goed om te weten

Wij houden onze kosten zo laag mogelijk, dat houdt in dat we je reiskosten naar ons hoofdkantoor in Amsterdam niet kunnen vergoeden.

Sluit zoeken

Zoekveld