MUSE for life

Artsen zonder Grenzen tourt met MUSE! De Britse rockband speelt dit jaar door heel Europa voor honderdduizenden fans. En wij zijn erbij, voor en na elk concert, met onze mensen en veldtenten, om de acute noodzaak van onze hulp te laten zien.

 

Verschil maken

Frontman Matthew Bellamy: ‘Artsen zonder Grenzen doet geweldig werk en bewijst keer op keer dat hun medische hulp een verschil maakt voor mensen over de hele wereld. Wij zijn ontzettend blij dat wij hen kunnen steunen.’

 

Levensreddende hulp

MUSE steunt Artsen zonder Grenzen! Jij ook? Met jouw gift kunnen onze hulpverleners levensreddende medische hulp bieden aan mensen in nood, daar waar dat het hardst nodig is.

Steun onze teams

Onze hulpverleners zetten zich elke dag keihard in om levensreddende medische zorg te geven, wereldwijd, in crisisgebieden waar dit het hardst nodig is. Dat kunnen zij niet zonder u. Help vandaag nog mee.
Met € 50 kunnen wij ACT-combinatiepillenkuren kopen om 65 mensen van malaria te genezen.
*
*
*
*  

*
Ja, ik blijf graag per e-mail op de hoogte van de activiteiten van Artsen zonder Grenzen.Wij leggen gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Privacyverklaring.
Sluit zoeken

Zoekveld