Steun onze teams wereldwijd

De wereld kampt met de grootste vluchtelingencrisis sinds de Tweede Wereldoorlog. Miljoenen mensen ontvluchten oorlog, conflict, sociaal onrecht en armoede. Ze zijn wanhopig op zoek naar veiligheid en zijn bereid hun leven daarvoor op het spel te zetten.

 

Nietsdoen is geen optie. Daarom bieden wij medische en psychologische hulp aan uitgeputte bootvluchtelingen in Griekenland, op de Middellandse Zee, in Servië, Italië, Frankrijk en Libië. Daarnaast bieden we op andere plaatsen hulp aan vluchtelingen, waaronder in Irak, Turkije, Libanon en Jordanië.

 

Wereldwijde hulp

Help onze teams wereldwijd hulp te geven. Je kunt erop rekenen dat we jouw gift zullen gebruiken op plaatsen waar deze hard nodig is: op en rond de Middellandse Zee, maar ook voor de hulp in andere brandhaarden in de wereld, zoals in Zuid-Sudan, Syrië of de Centraal-Afrikaanse Republiek.

Steun onze teams

Onze hulpverleners zetten zich elke dag keihard in om levensreddende hulp te geven, wereldwijd, in crisisgebieden waar dit het hardst nodig is. Dat kunnen zij niet zonder jou. Help vandaag nog mee.
*
*
*
*  

*
Ja, ik blijf graag per e-mail op de hoogte van de activiteiten van Artsen zonder Grenzen.Wij leggen gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Privacyverklaring.
Sluit zoeken

Zoekveld