Informatie voor de kraamvisite

Wat leuk! Iemand die je kent heeft een baby gekregen. En de trotse ouders vragen om een gift voor Baby zonder Grenzen in plaats van een kraamcadeau. Maar wat houdt dat precies in?

Met de speciale actie Baby zonder Grenzen vragen wij ouders in Nederland om moeders en baby’s in crisisgebieden te helpen. Door als kraamcadeau giften voor Artsen zonder Grenzen te vragen.

 

Wereldwijd hulp aan moeders en baby’s

Door burgeroorlogen en geweld stort de gezondheidszorg in een land of gebied vaak compleet in. Zwanger zijn en bevallen worden daarmee veel riskanter voor zowel moeder als kind. Artsen zonder Grenzen geeft medische zorg vóór, tijdens en nà de bevalling: van voorlichting en medische controles tot inentingen geven. Jij, als iemand die graag dit nieuwe leven in de wereld wilt verwelkomen, kunt hieraan bijdragen.

 

Gift overmaken

Je kunt een gift voor Baby zonder Grenzen overmaken op IBAN-rekeningnummer NL61ABNA0242525555 t.n.v. Artsen zonder Grenzen te Amsterdam. Vermeld bij de omschrijving het woord ‘Baby’ en de volledige naam van de baby. Extra nodig voor donaties vanuit het buitenland: BIC: ABNANL2A.