Op missie: welke functie past bij jou?

Op missie voor Artsen zonder Grenzen? We zijn altijd op zoek naar gekwalificeerd medisch én niet-medisch personeel. Wij hechten veel waarde aan diversiteit van medewerkers en ontvangen graag sollicitaties van mensen met een onderscheidende (culturele of beroepsmatige) achtergrond. Word je aangenomen? Dan nemen we je op in onze pool van beschikbare hulpverleners. Zodra er dan ergens in onze projecten een geschikte positie beschikbaar komt, sturen we je erop uit. Bekijk de verschillende profielen om te kijken welke functie bij jou past.

Medische functies

Onze artsen, verpleegkundigen en andere medische specialisten geven medische zorg in crisisgebieden. Vaak op afgelegen plekken. En altijd acuut nodig.

Niet-medische functies

Hoewel Artsen zonder Grenzen medische noodhulp geeft, kunnen onze projecten niet zonder het belangrijke werk van logistieke, technische en andere specialistische medewerkers.

Coördinatiefuncties

Ben jij een ervaren hulpverlener die het nemen van verantwoordelijkheid niet schuwt? Dan is een coördinatiefunctie binnen een project of in het managementteam van een missie misschien iets voor jou.

Doneren

Door te werken bij Artsen zonder Grenzen geef je tijd en kennis. Maar je kunt natuurlijk ook op een andere manier bijdragen aan onze hulp in crisisgebieden.

Meer over ons

Artsen zonder Grenzen geeft medische hulp op plekken waar dat het hardst nodig is. Door onze eigen teams van specialisten te sturen, kunnen wij snel en effectief helpen.

Volg ons

Wil je snel op de hoogte zijn van vacatures, het laatste nieuws uit onze projecten en mooie verhalen van onze hulpverleners? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief en volg ons via social media.

Vragen?

Op onze website vind je veel informatie over wat het betekent om voor ons op missie te gaan. Daarnaast organiseren we regelmatig informatieavonden op ons hoofdkantoor.