Annemarie Loof

operationeel manager

Annemarie Loof is als operationeel manager verantwoordelijk voor onze hulpprojecten in een aantal landen. Zij startte in 2003 bij Artsen zonder Grenzen als logistiek medewerker in Sudan.

Annemarie Loof is van oorsprong docent. Ze heeft onderwijskunde gestudeerd aan de universiteit van Greenwich. Na voor hulporganisaties Vluchtelingenwerk en MedAir gewerkt te hebben, startte zij in 2003 bij Artsen zonder Grenzen als logistiek medewerker. Daarna heeft zij verschillende missies uitgevoerd als projectcoördinator, landencoördinator en operationeel adviseur. Sinds 2013 is zij als operationeel manager verantwoordelijk voor onze hulpprojecten in Democratische Republiek Congo, India, Haïti en Sierra Leone.

 

Door de jaren heen heeft Annemarie onder meer gewerkt in Sudan, Sri Lanka, Indonesië, Liberia, Democratische Republiek Congo en Oezbekistan. Haar motivatie om voor Artsen zonder Grenzen te werken: ‘Geen dag hetzelfde! Een hele afwisselende baan waarin je meehelpt met verschil maken voor kwetsbare mensen over de hele wereld. Mooier kan haast niet.’

Sluit zoeken

Zoekveld