Samen aan de slag

Wij geven medische hulp. Aan mensen in acute nood. Met onze eigen artsen, verpleegkundigen en andere specialisten.

Artsen zonder Grenzen biedt medische hulp aan slachtoffers van oorlogen, rampen en epidemieën. Dat doen wij wereldwijd, dáár waar hulp het hardst nodig is. Van medische basiszorg tot oorlogschirurgie en van voedingshulp tot het verzorgen van schoon water.

Op de medische frontlinies

Onze teams strijden tegen ziekten die wereldwijd voor talloze onnodige doden zorgen, zoals aids, tuberculose, malaria en vergeten tropische ziekten als kala-azar. We behandelen niet alleen patiënten, we maken ons ook sterk voor betere behandelingen en toegang tot betaalbare medicijnen.

Verschil maken

Je hoeft niet per se geld te geven om te helpen. Of naar een crisisgebied af te reizen. Met je laptop of smartphone kun jij ook een verschil maken!

Wat kun je verwachten?

Je ontvangt maandelijks van ons een e-mail, met 4 keer per jaar als speciale editie ons online, interactieve magazine. Je krijgt dan boeiende verhalen uit het veld en je bent helemaal up-to-date met ons werk en onze vacatures. 

Bekijk een editie van ons online magazine.

 

Foto: Arts Josine voor ons ziekenhuis in Baraka, DR Congo.

Inschrijven nieuwsbrief

Schrijf je in voor onze maandelijkse nieuwsbrief, met 4 keer per jaar als speciale editie online, interactieve magazine.

Sluit zoeken

Zoekveld