Steun onze teams wereldwijd

Artsen zonder Grenzen geeft hulp daar waar hulp het hardst nodig is: in oorlogs- en conflictsituaties, op díe plekken waar mensenlevens worden bedreigd door ondervoeding, epidemieën of een natuurramp.

 

Zoals nu in Haïti, waar orkaan Matthew voor verwoesting en hevige regenbuien heeft gezorgd. Onze teams werken in het zuidwesten dat het ergst getroffen lijkt, en in hoofdstad Port-au-Prince. Zij verzorgen gewonden en behandelen mensen voor het door water overgebrachte cholera. En zij gaan op zoek waar mensen hulp nodig hebben. In Port-au-Prince werken zij in 5 ziekenhuizen en klinieken.

 

Wereldwijde hulp

Help onze teams wereldwijd hulp te geven. U kunt erop rekenen dat we uw gift zullen gebruiken op plaatsen waar deze hard nodig is: in Haïti, Nigeria, maar ook voor de hulp in andere brandhaarden in de wereld, zoals Zuid-Sudan, Syrië en Afghanistan.

Steun onze teams

Onze hulpverleners zetten zich elke dag keihard in om levensreddende medische zorg te geven, wereldwijd, in crisisgebieden waar dit het hardst nodig is. Dat kunnen zij niet zonder u. Help vandaag nog mee.
Met € 20 kunnen wij met pindapasta 1 ondervoed kind in 5 weken laten aansterken.
*
*
*
*  

*
Ja, ik blijf graag per e-mail op de hoogte van de activiteiten van Artsen zonder Grenzen.Wij leggen gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap. Privacyverklaring.
Sluit zoeken

Zoekveld