Vacatures hoofdkantoor

Artsen zonder Grenzen maakt deel uit van het internationale netwerk Médecins Sans Frontières. In Amsterdam bevindt zich het hoofdkantoor van één van de 5 operationele centra die de hulpprojecten uitvoert. Vacatures zijn in de regel in het Engels opgesteld, tenzij uitstekende Nederlandse taalvaardigheid vereist is voor de functie.

Voor vragen over onbetaald werk op ons hoofdkantoor in Amsterdam, stuur een e-mail naar officejobs@amsterdam.msf.org. Wij bieden geen afstudeer/stageplaatsen tenzij dit specifiek is aangegeven.

Overzicht vacatures

Bekijk de openstaande vacatures op het hoofdkantoor:

Doneren

Door te werken bij Artsen zonder Grenzen geef je tijd en kennis. Maar je kunt natuurlijk ook op een andere manier bijdragen aan onze hulp in crisisgebieden.

Meer over ons

Artsen zonder Grenzen geeft medische hulp op plekken waar dat het hardst nodig is. Door onze eigen teams van specialisten te sturen, kunnen wij snel en effectief helpen.

Volg ons

Wil je snel op de hoogte zijn van vacatures, het laatste nieuws uit onze projecten en mooie verhalen van onze hulpverleners? Volg ons dan op Facebook, Twitter en YouTube.

Nieuwsbrief

Meld je aan voor onze maandelijkse e-mail nieuwsbrief. Hierin melden we onder andere de laatste vacatures.