Wat bieden wij jou?

Op missie voor Artsen zonder Grenzen: kans bij te dragen aan levensreddend werk én om jouw professionele en persoonlijke vaardigheden te ontwikkelen in interessante en uitdagende delen van de wereld.

En dat in een multicultureel team van toegewijde professionals.

 

Eerste missie

Ga je voor het eerst voor ons op pad? Dan krijg je een contract voor de duur van je missie met:

  • een eerste nettoloon van ongeveer € 1.175 per maand (waarbij de hoogte van je loon mogelijk meegroeit met de ervaring die je opdoet)
  • 8% vakantietoeslag
  • relevante verzekeringen
  • premievrije pensioenopbouw
  • 25 vakantiedagen per jaar
  • kosten tijdens de missie (waaronder de reis van en naar het project) worden gedekt

 

'Toen ik de keuze maakte om dit werk te gaan doen, had ik nog geen idee waar dit toe zou leiden. Bijna 20 jaar later ben ik nog net zo gemotiveerd. Ik heb een geweldige baan en werk met veel kundige en toegewijde mensen. Ik denk niet dat ik mij veel meer had kunnen wensen.' Peter Paul de Groote, landencoördinator Myanmar

 

Voorbereidingstraining

Voordat je erop uit wordt gestuurd, krijg je een speciale, 5-daagse voorbereidingstraining. Je krijgt informatie over de organisatie, ons werk en onze principes. Maar ook over veiligheid in het veld en omgaan met stress en andere culturen. Je gaat dus goed voorbereid op reis.

 

Loopbaan

Artsen zonder Grenzen kan meer zijn dan alleen een missie: wij helpen je graag om loopbaanmogelijkheden te onderzoeken en te benutten. We geven je hiervoor de nodige begeleiding, trainingen en de kans om ervaring op te doen in verschillende projecten.