World Press Photo 2018

Bezoek de bijeenkomst, ontmoet een fotojournalist, praat met onze hulpverleners en kom meer te weten over ons werk.

Artsen zonder Grenzen en World Press Photo hebben u uitgenodigd voor een bijzondere bijeenkomst in De Nieuwe Kerk te Amsterdam. Wij horen graag of u van de uitnodiging gebruik wilt maken.

 

Ik maak graag van de uitnodiging gebruik en kom naar de bijeenkomst >

Ik ben niet aanwezig op de bijeenkomst >

 

Over de bijeenkomst

World Press Photo verzorgt jaarlijks de meest prestigieuze competitie voor professionele fotografen. Vaak komen de fotojournalisten en onze hulpverleners elkaar in crisisgebieden tegen en leggen de fotografen ons werk op de gevoelige plaat vast. Dit jaar is er in de tentoonstelling weer veel aandacht voor oorlogs- en conflictgebieden. Graag vertellen wij u meer over de context waarin enkele winnende foto’s zijn gemaakt.

 

Praktische informatie 

Datum: Donderdag 14 juni
Tijd: 19.15 uur
Locatie: De Nieuwe Kerk Amsterdam

 

19.15

Ontvangst

 

20.00  

Inhoudelijk programma met opening door Lars Boering, directeur World Press Photo Foundation, korte inleiding door Katrien Coppens, adjunct-directeur Artsen zonder Grenzen en een fotojournalist als gastspreker. Tijdens en na afloop van het inhoudelijke programma is er tijd om vragen te stellen.

 

20.45

Bezoek tentoonstelling met meet & greet sprekers, hulpverleners en medewerkers van Artsen zonder Grenzen, onder het genot van een drankje en een hapje.

 

22.00

Einde

 

Routebeschrijving

De World Press Photo tentoonstelling vindt plaats in de Nieuwe Kerk in Amsterdam. Bekijk de contactgegevens en routebeschrijving.

 

Meer over World Press Photo

World Press Photo Foundation organiseert jaarlijks de meest prestigieuze competitie voor professionele fotografen. De stichting spant zich in voor een brede publieke interesse en waardering voor het werk van persfotografen en stimuleert de vrije uitwisseling van informatie. Fotojournalisten en hulpverleners komen elkaar vaak tegen in crisisgebieden. Zij brengen ons werk regelmatig in beeld. Lees meer over World Press Photo.

 

Vragen

Bekijk ook onze antwoorden op veelgestelde vragen.

 

Afmelden

Heeft u zich aangemeld, maar bent u onverwachts verhinderd? U kunt zich dan afmelden via deze link: Ik kan helaas niet aanwezig zijn op donderdag 14 juni

Sluit zoeken

Zoekveld