Baby zonder Grenzen

Juist als je zwanger bent, besef je hoe belangrijk medische zorg is. Helaas is voor duizenden moeders en baby’s in crisisgebieden hulp van een arts of verloskundige niet vanzelfsprekend.

Wij vragen daarom ouders in Nederland mee te doen aan onze speciale actie Baby zonder Grenzen.

 

 

Hulp voor, tijdens en na bevalling

Door burgeroorlogen en geweld stort de gezondheidszorg in een land of gebied vaak compleet in. Zwanger zijn en bevallen worden daarmee veel riskanter, voor zowel moeder als kind. Artsen zonder Grenzen helpt moeders en baby’s in deze crisisgebieden. Voor, tijdens én na de bevalling. Jij kunt meehelpen. Doe mee aan Baby zonder Grenzen en breng met jouw geluk ook geluk voor moeders en baby’s aan de andere kant van de wereld.

 

Giften in plaats van kraamcadeaus

Vraag je kraamvisite om een gift voor Baby zonder Grenzen als kraamcadeau. We kunnen je een collectebox sturen die je neer kunt zetten voor donaties. Ook kun je een actiepagina aanmaken op onze speciale actiewebsite. Hierop kun je foto’s plaatsen, een weblog bijhouden en je kraamvisite online hun gift laten overmaken.

Ga naar de speciale actiewebsite.

 

Het geld dat je inzamelt, gaat specifiek naar onze moeder-en-kindzorgprojecten. Bekijk wat we onder meer kunnen doen met deze giften.

 

Meld je aan

Dus: baby op komst en lijkt het je een mooi idee om dat geluk te delen? Doe dan mee aan Baby zonder Grenzen en meld je aan. Als dank sturen we je een leuk Baby zonder Grenzen rompertje.

 

Vragen en informatie voor het geboortekaartje

Zij mag opgroeien in een land waar veel welvaart is en waar de medische zorg voor iedereen goed en toegankelijk is. Op internet en het journaal zie je bijna dagelijks dat dit niet voor alle kinderen in de wereld is weggelegd. Het leek ons daarom mooi om iets te kunnen betekenen voor moeders en kinderen elders in de wereld.” - Mariken en Marcel, ouders van dochter Linde

Sluit zoeken

Zoekveld