Baby zonder Grenzen

Juist als je zwanger bent, besef je hoe belangrijk medische zorg is. Helaas is voor duizenden moeders en baby’s in crisisgebieden hulp van een arts of verloskundige niet vanzelfsprekend.

Wij vragen daarom ouders in Nederland mee te doen aan onze speciale actie Baby zonder Grenzen. Je vraagt dan je kraamvisite om een gift voor Artsen zonder Grenzen als kraamcadeau. Het geld dat je inzamelt, gaat specifiek naar onze moeder-en-kindzorgprojecten.

 

Deel je geluk

Baby op komst? Dan kun je meehelpen. Heb je alle babyspullen al in huis? Of lijkt het je sowieso een mooi idee om moeders en baby’s aan de andere kant van de wereld te helpen? Deel dan je geluk en doe mee met Baby zonder Grenzen. Meld je aan.

 

 

Hulp voor, tijdens en na bevalling

Door burgeroorlogen en geweld stort de gezondheidszorg in een land of gebied vaak compleet in. Zwanger zijn en bevallen worden daarmee veel riskanter, voor zowel moeder als kind. Artsen zonder Grenzen helpt moeders en baby’s in deze crisisgebieden. Voor, tijdens én na de bevalling.

 

"Zij mag opgroeien in een land waar veel welvaart is en waar de medische zorg voor iedereen goed en toegankelijk is. Op internet en het journaal zie je bijna dagelijks dat dit niet voor alle kinderen in de wereld is weggelegd. Het leek ons daarom mooi om iets te kunnen betekenen voor moeders en kinderen elders in de wereld."

- Mariken en Marcel, ouders van Baby zonder Grenzen Linde

Sluit zoeken

Zoekveld