Kom in actie

Start een actie!

Wij zouden het geweldig vinden als jij een leuke, sportieve, unieke actie organiseert om geld voor ons in te zamelen!

Start een actie

Ik heb inspiratie nodig

Velen gingen je voor in het organiseren van een actie. Voor Baby zonder Grenzen, bijvoorbeeld. Of bij te gekke sportprestaties!

Bekijk acties van anderen

Hoe werkt het?

Het hele jaar door komen mensen massaal voor ons in actie. Zo worden er kussengevechten georganiseerd, gaan mensen hoelahoepen of bakken ze koekjes. Daar zijn we ontzettend trots op. En dankbaar voor! Vorig jaar leverde een actie gemiddeld € 428 op. Voor dat bedrag kunnen wij ruim duizend kinderen vaccineren tegen mazelen!

Jij kunt ook een actie voor ons organiseren. 

  • Kies een project
  • Maak je persoonlijke actiepagina
  • Vraag een toolkit aan bij onze collega Andy
  • Bekijk onze actietips!

Heel veel succes!


Advies en materiaal

Onze publieksvoorlichter Nynke helpt je graag bij het organiseren van je actie: zij denkt met je mee, kan je een collectebox (eenvoudig in elkaar te zetten, zoals je ziet op deze video) of ander materiaal met ons logo opsturen. We hebben een speciaal bankrekeningnummer waar je het door jou ingezameld geld op kunt overmaken: NL61ABNA0242525555 t.n.v. Artsen zonder Grenzen te Amsterdam. Vergeet niet de naam van je actie te vermelden.

Gebruik ons contactformulier Download ons actielogo (gif) Download ons actielogo (pdf) Instructievideo collectebox
Nynke van Dijck
Bel ons:

020 755 9561

Klaar voor actie? Go!

Heb je er helemaal zin in gekregen? Wij zouden het geweldig vinden als jij een leuke, sportieve, unieke actie organiseert om geld voor ons in te zamelen!