Uit eigen ervaring vertellen over Artsen zonder Grenzen

Onze teams bestaan uit artsen, verpleegkundigen en verloskundigen, maar ook uit logistieke en technische medewerkers, water-en-sanitatiespecialisten en coördinatoren. Zij verzorgen graag een presentatie over de medische hulp die wij verlenen. Vanuit eigen ervaring vertellen ze over het lot van de mensen in oorlogs- en conflictgebieden en hoe het is om voor Artsen zonder Grenzen te werken.

Online deelname

Onze gastsprekers zijn online aanwezig op uw evenement, congres of bijeenkomst. Vanwege de landelijke richtlijnen in verband met het nieuwe coronavirus (COVID-19) kunnen wij voorlopig helaas geen aanvragen voor fysieke bijeenkomsten in behandeling nemen.

Praktische informatie over gastsprekers

De presentatie duurt ongeveer een uur, en bestaat vaak uit een algemeen deel over Artsen zonder Grenzen en de persoonlijke ervaringen van de spreker. In overleg kan de lengte aangepast worden. Onze sprekers vragen geen vergoeding voor hun tijd, wel vragen we je (wanneer van toepassing) de reiskosten te vergoeden. De presentaties worden op vrijwillige basis gegeven, daarom is de beschikbaarheid van onze sprekers op korte termijn helaas niet te garanderen. Daarom raden we aan twee maanden van te voren contact met ons op te nemen. Dat geeft ons dan voldoende tijd een geschikte spreker voor je te vinden!

Vul ons aanvraagformulier in of mail naar gastspreker@artsenzondergrenzen.nl. We reageren zo snel mogelijk.