Werkstuk of spreekbeurt

Hulp nodig bij het maken van een (profiel)werkstuk of spreekbeurt? Wij helpen je graag! Met een informatiepakket, foto’s, video’s en andere boeiende hulpmaterialen.

Vul ons contactformulier in en ontvang een geweldig informatiepakket! Met onder andere pennen, stickers, informatiefolders, een knipfotosheet en het bandje waarmee we ondervoeding meten!

 

Zelf een spreekbeurt of (profiel)werkstuk samenstellen

Je kunt ook teksten en afbeeldingen uit het informatiepakket downloaden en je je eigen (profiel)werkstuk of spreekbeurt samenstellen!
Informatiepakket downloaden

 

Foto’s en teksten

De foto’s en teksten kun je bovendien apart downloaden. Naar de foto- en tekstpagina

 

Video’s

Ook hebben we drie bijzondere, informatieve video’s gemaakt die je kunt gebruiken voor een spreekbeurt! Projectcoördinator Quirijn, verloskundige Dorothea en dokter Stephane geven je een uitgebreide rondleiding door ons hulpproject in Shamwana, Katanga. Zij vertellen én laten je zien wat er allemaal komt kijken bij het geven van medische zorg in een crisissituatie. De video’s zijn online te bekijken en te downloaden.

 

De video’s vind je hier:

Video met projectcoördinator Quirijn.
Video met verloskundige Dorothea.
Video met dokter Stephane.
 

 

Interview

Leerling Marit, van basisschool De Odyssee in Amsterdam, hield zélf een interview met een van onze hulpverleners. Tropenarts Josine gaf antwoord op al haar vragen! Lees hier het hele interview.

 

Bouw je eigen noodhulpkamp!

Download de bouwplaat van ons noodhulpkamp en print deze uit op A3. Je kunt hiermee in de klas laten zien wat er allemaal nodig is om zieke en gewonde mensen in een oorlogs- of rampgebied beter te maken!
Bouwplaat noodhulpkamp downloaden