Baby zonder Grenzen

Eigen babypagina

Vraag je kraamvisite om een gift voor Artsen zonder Grenzen als kraamcadeau!

Maak een babypagina aan

Zij deden mee!

Noor, Tom, Ruben, Mauro en Rosa... zij gingen je voor als Baby's zonder Grenzen!

Bekijk acties van anderen

Hoe werkt het?

Juist als je zwanger bent, besef je hoe belangrijk medische zorg is. Helaas is voor duizenden moeders en baby’s in crisisgebieden hulp van een arts of verloskundige niet vanzelfsprekend. Wij vragen daarom ouders in Nederland mee te doen aan onze speciale actie Baby zonder Grenzen. Je vraagt dan je kraamvisite om een gift voor Artsen zonder Grenzen als kraamcadeau. Het geld dat je inzamelt, gaat specifiek naar onze moeder-en-kindzorgprojecten.

Je kunt je aanmelden via ons formulier of je kunt je eigen babypagina aanmaken via onze speciale actiewebsite. Hierop kun je foto’s plaatsen, een weblog bijhouden en je kraamvisite online hun gift laten overmaken.

  • Met € 10,- kunnen we een kit maken voor een veilige (thuis)bevalling voor 1 moeder en haar baby.
  • Voor € 2,50 kunnen wij 1 geïmpregneerd muskietennet kopen om mensen tegen malaria te beschermen.

Hulp bij je actie

Wordt jouw baby een Baby zonder Grenzen? Nynke helpt je graag met een speciaal actiepakket én een uniek rompertje voor je baby.

Bekijk hoe je de kraamvisite informeert Meld je aan met het aanvraagformulier Maak je eigen babypagina via onze speciale actiewebsite Mail Nynke
Nynke van Dijck
Bel ons:

020 755 9561

Klaar om mee te doen? Go!

Is er een baby op komst, heb je alle babyspullen al in huis én lijkt het je een mooi idee om moeders en baby’s aan de andere kant van de wereld te helpen?