Projectcoördinator Laura

en haar team in DR Congo

Laura werkt sinds 2016 bij Artsen zonder Grenzen. Op dit moment is ze projectcoördinator in Walikale, in de Democratische Republiek Congo. Ze was al eerder in DR Congo om de bevolking te helpen beschermen tegen de besmettelijke ziekte ebola. Daarnaast heeft ze hulp geboden aan mensen die zijn gevlucht in onder meer Zuid-Soedan, Syrië en Irak. In de video vertelt ze haar verhaal.

Landencoördinator dr. Simba

en zijn team in Nigeria

Klimaatwetenschapper dr. Simba Tirima, afkomstig uit Kenia, werkt sinds 2017 bij Artsen zonder Grenzen. Als landencoördinator leidt hij onze hulpprojecten in Nigeria. Hij en zijn team zorgen in onze voedingsklinieken voor kinderen die lijden aan acute ondervoeding. Wil je hier meer over weten? Bekijk dan de video.

Gezondheidsvoorlichter Fatumazahra

en haar team in Somalië

De Hoorn van Afrika heeft te maken met de grootste voedselcrisis sinds tientallen jaren. Gezondheidsvoorlichter Fatumazahra en haar team zorgen voor duizenden moeders en kinderen in Somalië en Kenia die lijden onder de enorme voedseltekorten. Sinds een jaar is Fatumazahra onze collega. In deze video vertelt ze meer over zichzelf en de hulp die zij en haar team bieden.