Jouw hulp is nog steeds nodig!

Zonder de steun van onze donateurs kunnen wij mensen in noodsituaties die medische zorg nodig hebben niet helpen. Jouw donatie maakt mogelijk dat wij direct in actie kunnen komen daar waar dat het hardst nodig is. Voor kinderen die ondervoed zijn, voor vrouwen die moeten bevallen in een oorlogsgebied en voor mensen die alles hebben verloren door een natuurramp. Wij willen niemand aan het noodlot overlaten; blijf je daarbij helpen?

Ook hulp waar de camera’s ophouden

Daar waar de nood het hoogst is, zijn wij om te helpen. Tot onze enkels in de modder of met een vuist in de lucht: met jouw hulp zetten wij alles op alles voor onze patiënten.

Ook op de plekken die het nieuws niet bereiken hebben mensen in nood dringend hulp nodig. Dankzij donaties van mensen als jij kunnen wij ons onvoorwaardelijk inzetten voor slachtoffers van crisissituaties wereldwijd. Ook bij stille rampen en daar waar de camera’s niet aanwezig zijn.

Moeder en kind in kliniek Artsen zonder Grenzen

Donatie wijzigen of stopzetten?

Bel ons. Dan regelen we het direct. Makkelijk en snel.

Bel 0800-0102

Ma t/m vrij 8.00-21.00 en za 9.00-17.00

Pas je donatie aan, steun op jouw manier

Wist je dat je heel gemakkelijk zelf je donatie kunt aanpassen? Kies het bedrag of de frequentie waarmee jij wilt steunen. We stellen het enorm op prijs als je wilt blijven helpen. Elk bedrag, hoe klein ook, helpt om hulp te bieden aan mensen die dit heel hard nodig hebben.

Toch opzeggen?

Wil je toch opzeggen, dan maken we dat natuurlijk meteen in orde. Vul dan hieronder je gegevens in.

Heel hartelijk dank voor je steun. Hopelijk mogen we op een later moment weer op je rekenen.

Heb je vragen of opmerkingen?

We helpen je graag. Neem contact op via: vragen@artsenzondergrenzen.nl of bel gratis: 0800 0102 (ma t/m vrij 8.00 - 21.00 uur en za 09.00 - 17.00 uur).