Online mapathons

Vanwege de huidige situatie organiseren we voorlopig alleen online mapathons. Onderstaand vind je de data voor begin 2022. Data voor later in het jaar volgen nog.

Toekomstige mapathons

Wanneer: Dinsdag 8 februari, dinsdag 8 maart, dinsdag 12 april 2022.
Tijdstip: 19.00 – 20.45 uur
Waar: Vanaf je bank, keukentafel of waar je maar wilt
Wat heb je nodig: Een laptop of computer, een muis en internet. Een muis is niet essentieel, maar maakt het mappen HEEL VEEL gemakkelijker.
Voor wie: Voor iedereen die onze teams wilt helpen en samen met andere vrijwilligers in actie wilt komen.

Na een korte uitleg en instructie kun je zelf aan de slag en leren onze ervaren mappers je gaandeweg de fijne kneepjes van het mappen. Natuurlijk kun je tijdens de mapathon vragen stellen.

Aanmelden*

*Om iedereen goed op weg te helpen en te kunnen begeleiden, hanteren we een maximum aantal deelnemers. Meld je dus snel aan!

Uiterlijk een week voorafgaand aan de mapathon ontvang je een inlog link en wat voorbereidende instructies. Met het verzenden van onderstaand formulier ga je akkoord met onze Privacyverklaring.

English: If you are interested in an English mapathon please let us know via mapathon@artsenzondergrenzen.nl.

De mapathon van 8 februari is helaas vol!

Wij zijn enorm blij met het aantal aanmeldingen die wij in korte tijd hebben ontvangen voor deze online mapathons! Om iedereen goed op weg te helpen en te begeleiden, hanteren we een maximumaantal deelnemers. Helaas is de online mapathon voor 8 februari inmiddels vol. Je kunt je nog wel opgeven voor een van de andere mapathons of deze pagina in de gaten houden voor nieuwe data.

Onze excuses voor het ongemak!

Meer weten?

Missing Maps is een internationaal initiatief van Artsen zonder Grenzen, het Rode Kruis en vrijwilligers van het Humanitarian OpenStreetMap Team (HOT). Meer weten over Missing Maps en mapathons? Klik dan hier.

Lieke Drion

Lieke Drion

Event coordinator

Heb je vragen? Neem dan contact met ons op.