Jij kan hieraan bijdragen!

Doe mee met onze speciale ‘Baby zonder Grenzen’-actie en vraag je vrienden en familie om een gift voor Artsen zonder Grenzen als kraamcadeau. Na aanmelding ontvang je een speciaal actiepakket inclusief uniek rompertje voor je baby. Er zijn twee mogelijkheden om mee te doen .

1. Maak een babypagina aan

Vertel op jouw persoonlijke babypagina aan vrienden en familie waarom je de actie bent gestart, plaats foto’s en hou een weblog bij. Op deze pagina kan direct gedoneerd worden, en zie je gelijk de optelsom van alle donaties bij elkaar! Bekijk hier andere babypagina’s voor inspiratie. Deel de actie via social media of laat bijvoorbeeld de link naar jouw babypagina op het geboortekaartje drukken.

2. Zelf geld inzamelen

Het is ook mogelijk om geld in te zamelen zonder een eigen babypagina. Meld je dan aan voor Baby zonder Grenzen via ons online aanmeldformulier en stel je kraamvisite op de hoogte van je deelname. Giften kunnen zij overmaken op IBAN-rekeningnummer NL61 ABNA 024 252 5555 t.n.v. Artsen zonder Grenzen te Amsterdam. Het is belangrijk dat zij bij de omschrijving het woord ‘Baby’ gevolgd door de volledige naam van jouw baby vermelden. Voor donaties vanuit het buitenland is de BIC-code nodig, dat is: ABNA NL2A. Na afloop ontvangt jouw kleine actieheld een oorkonde met het opgehaalde bedrag.

Handige hulpmiddelen

Om het je makkelijk te maken hebben we een speciaal informatiekaartje dat je bij de geboortekaart kan stoppen. Print het kaartje uit of vraag er een aantal aan via de post met behulp van het aanmeldformulier. Om extra aandacht op jouw actie te vestigen, kan je het speciale Baby zonder Grenzen-logo op je geboortekaartje laten drukken.

Informatiekaartje voor bij het geboortekaartje

Download

Logo in hoge resolutie

Download

Logo in lage resolutie

Download

Hulp nodig?

Onze collega Mirjam staat voor je klaar om van jouw baby een echte Baby zonder Grenzen te maken. Neem contact op via email of bel 020-5208707.