1. Maak een pagina op Actie zonder Grenzen

Wil jij geld voor ons inzamelen?! Maak jouw eigen actiepagina aan, upload je leukste foto en schrijf waarom jij in actie komt. Wees creatief en trommel vrienden en familie op om mee te doen. Op jouw pagina kan je precies zien hoeveel je al ingezameld hebt!

  1. Ga naar ons actieplatform actiezondergrenzen
  2. Maak een account aan
  3. Maak je persoonlijke actiepagina

Inspiratie nodig?

Bekijk de bijzondere, inspirerende en te gekke acties die op dit moment in volle gang zijn. Of neem contact op met onze collega Mirjam, zij helpt je graag verder op weg. Ze denkt met je mee en regelt bijvoorbeeld een collectebox, pennen, ballonnen of ander materiaal met ons logo voor je. We staan voor je klaar en helpen je graag om van jouw actie een groot succes te maken! Je komt in contact met Mirjam via het contactformulier of bel naar 020-5208707.

2. Zelf geld inzamelen

Het is ook mogelijk om een actie buiten ons actieplatform om te organiseren. Meld je actie aan via ons online aanmeldformulier en stel collega’s, vrienden en familie op de hoogte. Giften kunnen zij overmaken op IBAN-rekeningnummer NL61 ABNA 024 252 5555 t.n.v. Artsen zonder Grenzen te Amsterdam. Het is belangrijk dat zij bij de omschrijving jouw naam vermelden. Voor donaties vanuit het buitenland is de BIC-code nodig, dat is: ABNA NL2A. Na afloop ontvang je een brief of e-mail met het bedrag dat jij hebt opgehaald.

Tien tips voor een succesvolle actie!

Hiermee kan het echt niet meer mis gaan!

Bekijk de tips

Bedankt en succes!