Wereldwijd strijden onze teams tegen corona

Onze teams komen wereldwijd in actie tegen corona: onder andere in Europa, Zuid-Amerika en Afrika. We behandelen coronapatiënten, trainen medisch personeel van ziekenhuizen en geven voorlichting om verdere besmetting te voorkomen. Waar nodig breiden we onze activiteiten uit en bieden we medische hulpverlening.

Overzicht van onze activiteiten in de strijd tegen het coronavirus (COVID-19) - juli 2020
Juli 2020

Wie is Artsen zonder Grenzen?

Wij zijn een medische noodhulporganisatie die in actie komt waar de nood het hoogst is en waar we verschil kunnen maken. Dat doen we wereldwijd. Lees meer over onze hulpverlening.

Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes.

Help mee in de strijd tegen corona

Dankzij mensen zoals jij kunnen wij direct in actie komen en de zorg bieden waar nodig. We doen dit. Samen. Draag jij ook bij?
Doneer nu!

Zelf in actie komen?

Mensen en organisaties zetten zich op allerlei manieren in voor Artsen zonder Grenzen, zodat wij wereldwijd noodhulp kunnen blijven bieden. Daar zijn we heel dankbaar voor. Dankzij al deze steun kunnen wij coronapatiënten behandelen, verdere besmetting voorkomen, huisartsen ondersteunen en voorlichting geven. Bekijk hier hoe jij onderdeel wordt van de strijd tegen corona.

We doen dit. Samen.

Artsen zonder Grenzen biedt medische noodhulp in conflictgebieden, bij natuurrampen en uitbraken van dodelijke ziektes.

Wat kan jij doen?

Over de hele wereld doen medische experts wat ze kunnen in de strijd tegen corona. Ook jij kan iets doen. Help mee om deze pandemie te bestrijden en houd afstand.

Blijf op de hoogte

Een pandemie kent geen grenzen, en wij ook niet. Onze teams bestrijden het coronavirus op dit moment in meer dan 70 landen. Volg de laatste ontwikkelingen over onze activiteiten wereldwijd en schrijf je in voor onze nieuwsbrief.

Of volg ons op Facebook, Instagram en Twitter.