Icoon doneer

Maak impact met hele bedrijf

Iets terug doen voor de samenleving? Écht impact maken? Steun ons op de manier die het best bij jouw bedrijf past.

Doneer nu!

Meer manieren van steunen met het bedrijf

Naast eenmalige of structurele donaties zijn er nog veel meer mogelijkheden om bij te dragen en ons te steunen met het hele bedrijf. Hieronder vind je een aantal ideeën.

Organiseer een inzamelingsactie

Wil je op een originele manier geld inzamelen? Alle kleine en grote acties zijn welkom. Wees creatief, trommel collega’s op en doe vooral iets wat leuk is, de Dam tot Damloop bijvoorbeeld! Om met elkaar de schouders onder zo’n project te zetten werkt altijd positief voor de moraal binnen een team. Goed voor de teambuilding, en voor ons natuurlijk ook. Inspiratie of hulp nodig? Bekijk ons actieplatform of neem contact op met onze contactpersoon Nynke (020 755 9561), zij helpt jullie graag bij het organiseren van een actie.

Donaties voor één specifiek hulpproject

Hebben jullie als organisatie een band met een land waar wij hulp bieden? Dan voelt het waarschijnlijk logischer om specifiek dáár bij te kunnen dragen. Daarom bieden we de mogelijkheid om te doneren aan een specifiek project. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van het project.

Donaties in plaats van geschenken

Laat zien hoe betrokken jullie bedrijf is, en vervang de standaard relatiegeschenken door een donatie aan Artsen zonder Grenzen!

Inzet eigen middelen

In sommige gevallen kunnen we donaties van specifieke producten, expertise of diensten van bedrijven goed gebruiken voor onze hulp. Denk je ons hiermee goed te kunnen helpen? Wij gaan graag met jou in gesprek.

Zo steunt Eurail Artsen zonder Grenzen

Het bedrijf Eurail bedacht recentelijk een eigen campagne waarmee ze ons willen steunen. Eurail verkoopt treinkaarten om door heel Europa te reizen. Net als het bekende Interrail, maar in tegenstelling tot hen richt Eurail zich op mensen die niet in Europa wonen. Een maand lang doneren zij voor elke verkochte treinkaart 15 euro aan het goede doel. Een deel hiervan gaat naar Artsen zonder Grenzen. Fantastisch!

Heeft jouw bedrijf ook een eigen idee om ons te steunen? Leuk! Neem contact op via 020-755 95 61 of vragen@artsenzondergrenzen.nl om de mogelijkheden te bespreken. Wij denken graag met je mee.

Een vluchteling wordt behandeld voor ondervoeding in Uganda.

Uganda vangt veel vluchtelingen op uit omringende landen. Daarom zijn zij niet voor het opzetten van grote vluchtelingenkampen, maar wijzen ze vluchtelingen een stukje land toe. Artsen zonder Grenzen heeft klinieken in verschillende nederzettingen. Dit kindje wordt behandeld voor ondervoeding.

Een vluchteling wordt behandeld voor ondervoeding in Uganda. ©Frederic NOY/COSMOS
Een installatie waarmee we water uit de Nijl pompen en veilig maken om te drinken

Een van de grootste problemen voor de vluchtelingen in Uganda is toegang tot genoeg water. We hebben een installatie gebouwd waarmee we water uit de Nijl pompen en die zo behandelen dat het veilig is om te drinken en te gebruiken. 2,7 miljoen veilig water, per dag.

©Fabio Basone/MSF

Belastingvoordeel

Donaties aan Artsen zonder Grenzen zijn fiscaal aftrekbaar. Wij zijn een Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI), en hierdoor mogen donaties aan ons van de winst worden afgetrokken. Win-win!

Meer weten?

Persoonlijk advies, meer informatie of in gesprek met een van onze collega’s? Bel dan naar 020-755 95 61 of mail: vragen@artsenzondergrenzen.nl.