We spraken met operationeel manager Martine Flokstra en logistiek team leider Steffie Konijn over onze projecten in Afghanistan, Zuid-Soedan en onze huidige werkzaamheden in en rondom Oekraïne. Medisch manager Shroq Saeed vertelde in een video interview over de huidige situatie in Jemen en logistiek medewerker Nyir Manyhot deelde zijn ervaringen over het door overstromingen geteisterde Zuid-Soedan.

Wilt u de online bijeenkomst terugkijken?

Heeft u de bijeenkomst gemist of wilt u het nog eens terugkijken, bekijk dan de opname hieronder.

Online update 2021/2022

Wilt u meer lezen over een van de besproken projecten? Kijk dan hier

Wie spraken er tijdens de online bijeenkomst?

Lees hier meer over de sprekers:

Frank van Leeuwen

Frank Theunissen

moderator

Frank Theunissen werkte tussen 1992 en 2000 in verschillende noodhulpprojecten in onder meer voormalig Joegoslavië, Angola en Somalië. Hij was daar werkzaam als logistiek medewerker en water-en-sanitatiespecialist. Sinds 2013 werkt hij als relatiemanager op het hoofdkantoor in Amsterdam.

operationeel manager Artsen zonder Grenzen

Martine Flokstra

operationeel manager

Martine Flokstra werkt al meer dan 15 jaar voor Artsen zonder Grenzen. Als logistiek medewerker, projectcoördinator, landencoördinator en coördinator van ons noodhulpteam werkte ze in meer dan 25 hulpprojecten over de hele wereld. Momenteel is ze onze operationeel manager voor Afghanistan, Pakistan, Venezuela, Zuid-Soedan en Kenia.

Artsen zonder Grenzen Steffie

Steffie Konijn

teamleider inkoopteam

Steffie werkt sinds 2016 voor het bevoorradingscentrum van Artsen zonder Grenzen in Amsterdam. In 2019 vertrok ze voor haar eerste missie naar Benue, Nigeria, waar ze werkte als logistiek medewerker. Momenteel werkt Steffi weer op het hoofdkantoor als teamleider van het inkoopteam dat alles regelt wat nodig is voor de hulpverlening in de projectlanden, zoals medicijnen.

Shroq Saeed

Shroq Saeed

medisch manager

Shroq Saeed maakt sinds 2016 deel uit van ons team in Jemen. Eerst als arts, daarna tot 2019 als ziekenhuiscoördinator. Sindsdien werkt Shroq als manager medische activiteiten in ons ziekenhuis in Taiz.

Logistiek medewerker Artsen zonder Grenzen in Zuid-Soedan

Nyir Manyhot

logistiek medewerker

Nyir Manyhot werkt sinds 2017 als logistiek medewerker in onze missie in Bentiu, het grootste vluchtelingenkamp van Zuid-Soedan. Momenteel is zijn rol bevoorradingsmanager. Hij coördineert de fysieke stroom van noodhulpgoederen zoals medicijnen, medische apparatuur, brandstof en andere bevoorrading voor onze projecten.

Meer weten?

Heeft u vragen over deze bijeenkomst? Of wilt u voorafgaand meer informatie over hoe alles werkt? Neem dan contact op met Lieke Drion via e-mail: bijeenkomst@artsenzondergrenzen.nl, of bel: 020-7559560.

Lieke Drion

Lieke Drion

Coördinator Evenementen