Geven als bedrijf

Een mooie manier om als bedrijf uw maatschappelijke betrokkenheid vorm te geven is het steunen van Artsen zonder Grenzen: een onafhankelijke, onpartijdige organisatie die medische hulp verleent aan mensen die deze hard nodig hebben. De gezamenlijke inzet voor een goed doel kan als bindmiddel werken voor uw medewerkers én uw relaties.

 

Manieren van steunen kunnen bijvoorbeeld zijn: algemene donaties in geld: structureel of eenmalig, waaronder ook donaties die bestemd zijn voor één specifiek hulpproject dat goed aansluit bij uw bedrijf. Maar ook inzamelingsacties, donaties in plaats van geschenken, kerstkaarten of bloemen, of een donatie voor elke nieuwe klant. Ook kunt u denken aan het inzetten van uw middelen, mensen en expertise om samen nieuwe producten te ontwikkelen of programma’s op te zetten of te verbeteren.

 

Geef uw maatschappelijke betrokkenheid vorm

 

Goed om te weten

  • Artsen zonder Grenzen heeft het CBF-keurmerk.
  • In verband met belastingvoordeel: Artsen zonder Grenzen is een ANBI (Algemeen Nut Beogende Instelling).
  • Artsen zonder Grenzen heeft al jaren een zeer hoge naamsbekendheid (98% of hoger) in Nederland, de bedrijfswereld geeft aan vooral het sociale, sympathieke en betrouwbare karakter van onze organisatie te waarderen.*
  • Artsen zonder Grenzen maakt deel uit van het internationale netwerk Médecins Sans Frontières. Samen werken wij wereldwijd.

 

Wilt u als bedrijf ons nu meteen steunen? U kunt ons online donatieformulier gebruiken of rechtstreeks geld overmaken naar ons speciale rekeningnummer voor bedrijven: NL06ABNA0243439024, t.n.v. Artsen zonder Grenzen.

Met veel bedrijven die ons steunen heb ik al jaren een zeer goede relatie. Velen geven puur vanuit filantropische overwegingen en vragen niets van ons terug. Behalve dat wij hen op de hoogte houden van wat wij met hun steun doen. Een fantastische betrokkenheid die wij enorm waarderen!” 
Gerbren Deves, coördinator relatiemanagement

Wilt u persoonlijk advies, meer informatie over Artsen zonder Grenzen of eventueel een gesprek met een van onze hulpverleners? Neem dan contact met ons op:

020-755 95 61, vragen@artsenzondergrenzen.nl.

 

* Cijfers GfK en InCompany