Onze medische noodhulp: niet alleen bij rampen

Giro 555 komt in actie bij uitzonderlijke rampen. Al het gedoneerde geld is bestemd voor hulpverlening bij die specifieke ramp. Zelfs als hulp op dat moment wellicht ergens anders veel harder nodig is. Het is altijd onze missie om medische noodhulp te verlenen, daar waar die het hardst nodig is. Deze doelstelling komt niet overeen met de acties van Giro 555

Ook hulp waar de camera’s ophouden

Wij geloven dat er ook hulpverlening nodig is op plekken die het nieuws niet bereiken. Wij gaan altijd door, ook daar waar de camera’s ophouden. Dit betekent niet dat wij niet in actie komen bij dezelfde ramp, maar daarvoor willen we niet afhankelijk zijn van Giro 555. Een donatie aan Artsen zonder Grenzen, is een donatie voor mensen in crisissituaties. Bij rampen in het nieuws, maar ook bij stille rampen.

Libanon mobiele kliniek

Steun onze teams in Libanon

Onze teams komen overal ter wereld direct in actie bij noodsituaties en bieden medische zorg, zoals in Beiroet. Dit kunnen wij alleen dankzij mensen zoals jij. Help jij ook mee?
Ja, ik help mee

De kracht van onze donateurs

We kiezen ervoor om donateurs te vragen ons te steunen met giften die van tevoren niet bestemd zijn voor specifieke noodsituaties. Dat geeft ons de cruciale vrijheid om onmiddellijk in actie te komen bij rampen en andere noodsituaties. Ongeacht of deze in het nieuws zijn, of niet. Wij zijn een onafhankelijke organisatie die graag zelf verantwoording aflegt over ontvangen donaties en de besteding daarvan. Dat verwachten onze donateurs ook van ons

Doneren voor de hulp van onze teams

Sta jij achter onze missie, en wil je eraan bijdragen? Maak je gift over op IBAN-rekeningnummer NL 13 INGB 0000 0040 54 (BIC INGBNL2A) t.n.v. Artsen zonder Grenzen te Amsterdam of via dit formulier!