UPDATE COVID-19 VIRUS

Eerder dit jaar hebben wij al moeten besluiten de geplande voorjaarsbijeenkomsten te verplaatsen. Vanwege Covid-19 en de adviezen van het RIVM hebben wij tot onze grote spijt besloten de bijeenkomsten voor de rest van 2020 te annuleren. Als u zich voor een van onze bijeenkomsten had opgegeven, ontvangt u persoonlijk bericht hierover.

Bijeenkomsten over nalaten en schenken

Helaas kunnen u dit jaar dus niet persoonlijk ontmoeten, maar graag geven we u wel de mogelijkheid meer over ons werk te horen en meer over nalaten en schenken te weten te komen.

Wel hebben we voor u een speciale video gemaakt waarin onze collega Anna Simon haar indrukwekkende ervaringen uit het veld deelt. Vervolgens geeft onze Notarieel jurist nalatenschappen Arnout Cankrien uitleg over erven en schenken, waarbij hij antwoord geeft op veelvoorkomende vragen. Zo vertelt hij bijvoorbeeld hoe een goed doel in het testament opgenomen kan worden, wat de rol is van een executeur, wat de positie van de langstlevende partner is en hoeveel de schenk- en erfbelasting bedraagt.

Onze video over schenken en nalaten

Bekijk de video over nalaten en schenken

Ga naar de video

Mocht u meer willen weten of andere vragen of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact op met Fiona Hoogveld of Frank Theunissen via onderstaande contactgegevens.

Meer informatie over de mogelijkheden om Artsen zonder Grenzen op te nemen in uw testament vindt u hier.

Meer mogelijkheden over schenken met belastingvoordeel vindt u hier.

Frank van Leeuwen

Frank Theunissen

Relatiemanager
Fiona Hoogveld

Fiona Hoogveld

Relatiemanager