Onze bijeenkomsten over erven en schenken

Voordat u een keuze maakt wat te doen met uw nalatenschap is het belangrijk om te ervaren of Artsen zonder Grenzen bij u past. Tijdens onze middagbijeenkomsten over erven en schenken krijgt u deze mogelijkheid. Een van onze hulpverleners vertelt over zijn of haar indrukwekkende ervaringen in het veld en het werk van Artsen zonder Grenzen. Daarnaast geeft een onafhankelijke notaris tekst en uitleg over de regels en mogelijkheden rond erven en schenken. Wanneer heeft u een testament nodig? Wat is de positie van de langstlevende partner? En hoe kan ik belastingvrij schenken? Deze en andere vragen worden beantwoord. Uiteraard is er alle ruimte om uw vragen te stellen.

Bijeenkomsten in 2022

Vanaf april 2022 hopen wij weer verder te kunnen gaan met onze bijeenkomsten. De volgende steden staan op de agenda voor aankomend jaar:

  • Wassenaar
  • Nijmegen
  • Haarlem
  • Hilversum
  • Enschede
  • Eindhoven
  • Maastricht
  • Assen

Heeft u vragen over een van deze aankomende bijeenkomsten of wilt u zich al aanmelden? Dat kan! Stuur een bericht naar bijeen@artsenzondergrenzen.nl.

Vraag het Lifeline magazine aan

In het nieuwe Lifeline magazine leest u over onze medische en humanitaire hulp en de mogelijkheden om dit met een nalatenschap te ondersteunen. Lees bijvoorbeeld het inspirerende verhaal van onze arts Rodnie Senat-Delva uit Haïti. Zij was de afgelopen 10 jaar werkzaam in crisisgebieden als Haïti, Burundi en Afghanistan. Lees dit allemaal en meer in het gratis Lifeline Magazine.

Lifeline aanvragen

Artsen zonder Grenzen opgenomen in uw testament?
Laat het ons weten.

Speciale video

Mocht u nu al meer willen weten over erven en schenken? Dan is deze speciale video wellicht wat voor u. Onze collega Anna Simon deelt hierin haar indrukwekkende ervaringen uit het veld en notarieel jurist nalatenschappen Arnout Cankrien geeft uitleg over erven en schenken.

Frank Theunissen

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem gerust contact op met Fiona Hoogveld of Frank Theunissen via onderstaande contactgegevens.

Artsen zonder Grenzen opgenomen in uw testament? Laat het ons weten.

Frank van Leeuwen

Frank Theunissen

Relatiemanager
Fiona Hoogveld

Fiona Hoogveld

Relatiemanager