De Dam tot Damloop móet je een keer meemaken! Deze loop van 10 Engelse Mijl (16,1 km) is uniek vanwege de start in Amsterdam en de finish in Zaandam, de route door de IJtunnel, de 40.000 lopers en de ongeëvenaarde sfeer. Artsen zonder Grenzen loopt mee om geld in te zamelen waarmee we medische noodhulp kunnen bieden aan mensen wereldwijd.

Dit is jouw kans om een mooie sportprestatie neer te zetten, en tegelijkertijd je steentje bij te dragen aan een betere wereld. Mensen in nood helpen op een manier die bij jou past. Het behalen van de finish krijgt zo extra betekenis.

Voordelen voor jou als onderdeel van TeamAzG:

  • Gegarandeerd een startnummer voor de Dam tot Damloop 2024;
  • Een eigen actiepagina om geld in te zamelen én tips hoe je dit het beste kunt doen;
  • Een uitnodiging voor ons ‘kick-off & kennismakingsevent' waar je medelopers en medewerkers van Artsen zonder Grenzen ontmoet en waar we je tevens graag verder op weg helpen met allerlei tips en tricks;
  • Het unieke Artsen zonder Grenzen hardloopshirt;
  • Een gezond ontbijt op de ochtend van de loop;
  • Een warm en feestelijk onthaal bij de finish!

Meld je nu aan

Maak nu jouw persoonlijke actiepagina aan, waarop je vertelt waarom jij samen met en voor Artsen zonder Grenzen meedoet aan de Dam tot Damloop. Deel deze pagina met iedereen om je heen zodat je, gesteund door vrienden, familie en collega’s, minimaal € 250 inzamelt voor medische hulp aan mensen in crisissituaties.

Zien we jou in september aan de start van hét sportieve evenement van het jaar? Mis je kans niet en meld je nu aan!

Wil je eerst meer weten over de Dam tot Damloop? Kijk dan even op https://www.damloop.nl/.

Vragen of opmerkingen?

Heb je vragen of opmerkingen, of wil je liever persoonlijk contact? Neem gerust contact op met Lieke Drion via onderstaande contactgegevens.

Lieke Drion

Lieke Drion

Coördinator Evenementen