Fonds op naam aanvragen

  • Meer informatie

    Er zijn veel manieren om uw fonds op naam te personaliseren. Zo kunt u ervoor kiezen om een specifieke hulpactiviteit te steunen. Ook kunt u een fonds op naam oprichten met familie en vrienden of ter nagedachtenis aan een dierbare. Meer informatie over de mogelijkheden vindt u in onze brochure.

    Download de brochure
  • Overeenkomst fonds op naam

    We bespreken samen we de manier waarop u ons wilt helpen. Met een eenmalige gift, een periodieke schenking of door het fonds op naam in het testament op te nemen. We leggen alles vast in een overeenkomst, waarna het fonds wordt ondergebracht binnen Artsen zonder Grenzen.

    Benieuwd naar deze overeenkomst? Neem dan contact op met onze relatiemanagers via relatiemanagement@artsenzondergrenzen.nl.

Belastingvoordeel bij schenken

Wist u dat een schenking u belastingvoordeel kan opleveren? Onder bepaalde voorwaarden is een schenking namelijk fiscaal aftrekbaar. Neem voor meer informatie hierover contact op met onze relatiemanagers. Zij vertellen u graag meer.

Kom in contact

Een fonds op naam is persoonlijk en dus voor iedereen anders. Onze relatiemanagers helpen u graag met geheel vrijblijvend advies.

Kathy Rombouts

Kathy Rombouts

Relatiemanager
Laura von Meijenfeldt

Laura von Meijenfeldt

Relatiemanager