Fonds op naam aanvragen

  • Brochure

    Een fonds op naam maakt het mogelijk om zelf te kiezen waar jouw donatie aan wordt besteed. Wij beheren en besteden het geld zoals dat met jou is afgesproken. En we maken afspraken over of en hoe je op de hoogte gehouden wilt worden van de behaalde resultaten. Zo zie je gelijk wat het fonds tot stand brengt. Lees meer over de mogelijkheden in onze speciale brochure.

    Download
  • Overeenkomst fonds op naam

    We bespreken samen we de manier waarop je ons wilt helpen. Met een eenmalige gift, een periodieke schenking, of door het fonds op naam in het testament op te nemen. We leggen alles vast in een overeenkomst, waarna het fonds wordt ondergebracht binnen Artsen zonder Grenzen. Benieuwd naar deze overeenkomst? Download het voorbeeld.

    Overeenkomst fonds op naam

Belastingvoordeel

Een fonds op naam levert net zoals een periodieke schenking belastingvoordelen op. Neem voor meer informatie hierover contact met ons op.

Persoonlijk advies

Behoefte aan persoonlijk advies? Neem dan contact op met onze collega Kathy Rombouts. Onze collega Laura von Meijenfeldt kan je alles vertellen over het opnemen van een fonds op naam in het testament.

Kathy Rombouts

Kathy Rombouts

Relatiemanager
Laura von Meijenfeldt

Laura von Meijenfeldt

Relatiemanager