Wat kunt u verwachten?

Graag bieden we u de gelegenheid Artsen zonder Grenzen beter te leren kennen. Daarom beginnen we met een kijkje achter de schermen. Een van onze hulpverleners zal vertellen over zijn of haar ervaringen in een van onze projecten. Welke hulp was er nodig? Hoe heeft Artsen zonder Grenzen hulp geboden? Wat hebben wij kunnen doen voor de patiënten? En hoe is het om te leven in een gebied dat wordt geteisterd door conflict of een natuurramp?

Het tweede deel van de bijeenkomst gaat over nalaten en bijzondere vormen van schenken. Een onafhankelijke notaris zal ingaan op de mogelijkheden en wet- en regelgeving rondom nalaten. Wanneer heeft u een testament nodig? Hoe kunt u belastingvrij schenken? Wat moet er allemaal geregeld worden? Deze en andere zaken zullen uitgebreid aan de orde komen. Uiteraard is er alle gelegenheid om vragen te stellen.

Bijeenkomsten in 2024

De volgende bijeenkomst staat op de agenda:

  • Maandag 30 september: Jheronimus Bosch Art Center, Den Bosch

In het najaar zal er nog een bijeenkomst plaatsvinden. De datum en locatie wordt op een later moment bekend gemaakt.

Aanmelden

U kunt zich hier aanmelden of door een bericht te sturen naar bijeen@artsenzondergrenzen.nl onder vermelding van de datum en plaats van de bijeenkomst. Vermeld daarbij alstublieft uw adresgegevens.

U kunt meerdere opties selecteren.

Programma

Het programma voor de bijeenkomsten is als volgt:

Programma Jheronimus Bosch Art Center, Den Bosch

12:00 uur: Bezoek tentoonstellingen en ontvangst

13:30 uur: Inleiding Artsen zonder Grenzen en presentatie door een hulpverlener

14:45 uur: Pauze

15:15 uur: Presentatie 'Nalaten en schenken' door een lokale notaris

16:00 uur: Napraten met de medewerkers van Artsen zonder Grenzen

N.B. Tussen 12:00 en 13:30 kunt u op eigen gelegenheid en kosteloos de tentoonstellingen bekijken. Vanaf 13:30 begint het programma.

Heeft u vragen of opmerkingen?

Heeft u vragen of opmerkingen, of wilt u liever persoonlijk contact? Neem gerust contact op met Lieke Drion of Frank Theunissen via onderstaande contactgegevens.

Frank van Leeuwen

Frank Theunissen

Relatiemanager