Maak kennis - Welkom op ons kantoor met al je vragen

Hoe is de werkcultuur bij Artsen zonder Grenzen en welke afdelingen zijn er? Zijn er doorgroeimogelijkheden en wat zijn de actuele vacatures? Heb jij aanvullende vragen? Dan zien wij je graag bij een van de informatie avonden.

Tijdens de informatie avond delen wij informatie over het werken op kantoor en hoe je een bijdrage kan leveren voor de verschillende projecten.

Dit jaar organiseren wij een sessie op donderdag. Wij starten om 18.30 uur:

  • Donderdag 14 november 2024

Voor vragen m.b.t. deze informatie sessies kun je ons benaderen via recruitment@amsterdam.msf.org.

Een overzicht van alle afdelingen

Recruitment proces

Binnen MSF hanteren wij een eerlijk, open en transparant recruitment proces. Al onze vacatures worden zowel intern als extern gedeeld op onze carrièrewebsite. In de vacaturetekst staan zowel onze functie-eisen als de competenties vermeld waaraan de kandidaat dient te voldoen. Na het verstrijken van de deadline van de vacature, worden er op basis van de shortlist kandidaten uitgenodigd voor een interview. Dit interview vindt plaats met zowel de vacaturehouder als iemand vanuit de afdeling Recruitment/HR. De geselecteerde kandidaat zal een aanbieding van MSF ontvangen na een positieve reference check.

Werken als vrijwilliger/stagiair?

Helaas zijn er op dit moment buiten de aangeboden plekken geen andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en stageplaatsen, vandaar kunnen wij geen open sollicitaties in behandeling nemen. Wil jij op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan Artsen zonder Grenzen? Klik op de link voor alle beschikbare mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en stageplaatsen binnen Artsen zonder Grenzen.

hulpverleners AzG

Diversiteit & inclusiviteit

Bij Artsen zonder Grenzen zetten we ons in voor een inclusieve cultuur die de verschillende stemmen van onze medewerkers aanmoedigt en ondersteunt. Onze diversiteit voedt onze innovatie en brengt ons dichter bij onze patiënten en de gemeenschappen waarin we werken. Wij verwelkomen sollicitaties van mensen van alle geslachten, leeftijden, seksuele geaardheden, nationaliteiten, religies, geloofsovertuigingen, capaciteiten en alle andere diversiteitskenmerken.

Vragen?

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar onze recruiters. Bekijk voor de openstaande vacatures onze carrièrewebsite. Wij bieden geen afstudeer/stageplaatsen tenzij dit specifiek is aangegeven.