Een overzicht van alle afdelingen

Recruitment proces

Binnen MSF hanteren wij een eerlijk, open en transparant recruitment proces. Al onze vacatures worden zowel intern als extern gedeeld op onze carrièrewebsite. In de vacaturetekst staan zowel onze functie-eisen als de competenties vermeld waaraan de kandidaat dient te voldoen. Na het verstrijken van de deadline van de vacature, worden er op basis van de shortlist kandidaten uitgenodigd voor een interview. Dit interview vindt plaats met zowel de vacaturehouder als iemand vanuit de afdeling Recruitment/HR. De geselecteerde kandidaat zal een aanbieding van MSF ontvangen na een positieve reference check.

Werken als vrijwilliger/stagiair?

Helaas zijn er op dit moment buiten de aangeboden plekken geen andere mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en stageplaatsen, vandaar kunnen wij geen open sollicitaties in behandeling nemen. Wil jij op vrijwillige basis een bijdrage leveren aan Artsen zonder Grenzen? Klik op de link voor alle beschikbare mogelijkheden voor vrijwilligerswerk en stageplaatsen binnen Artsen zonder Grenzen.

hulpverleners AzG

Diversiteit & inclusiviteit

Bij Artsen zonder Grenzen zetten we ons in voor een inclusieve cultuur die de verschillende stemmen van onze medewerkers aanmoedigt en ondersteunt. Onze diversiteit voedt onze innovatie en brengt ons dichter bij onze patiënten en de gemeenschappen waarin we werken. Wij verwelkomen sollicitaties van mensen van alle geslachten, leeftijden, seksuele geaardheden, nationaliteiten, religies, geloofsovertuigingen, capaciteiten en alle andere diversiteitskenmerken.

Vragen?

Heb je een vraag? Stuur een e-mail naar onze recruiters. Bekijk voor de openstaande vacatures onze carrièrewebsite. Wij bieden geen afstudeer/stageplaatsen tenzij dit specifiek is aangegeven.