Colofon

Voor algemene vragen en opmerkingen kun je op werkdagen van 08:00 tot 21:00 en op zaterdag van 09:00 tot 17:00 uur gratis bellen met: 0800-0102.

 

Vragen en opmerkingen over de website kun je mailen naar: website@artsenzondergrenzen.nl

 

Webmanager: Fieke den Boer
Beeldredacteur: Olga Overbeek
Redacteuren: Lucia Thie en Vincent van der Windt
Online fondsenwerving: Ingeborg Bijster
Design: Tam Tam
Bouw: Tam Tam
Hosting: ASP4ALL

Online marketing: Raising Results

 

Disclaimer

 

Algemeen

De voorwaarden van deze disclaimer zijn van toepassing op alle internetsites van Artsen zonder Grenzen waaronder www.artsenzondergrenzen.nl. Artsen zonder Grenzen is (tijdelijk) gevestigd op Naritaweg 10, 1043 BX te Amsterdam (Postbus 10014, 1001 EA), Nederland en is ingeschreven in het Handelsregister KvK Amsterdam onder nummer 41215974 ("Vereniging Artsen zonder Grenzen").

Door onze internetsite(s)/website(s) te bezoeken en/of de op of via deze internetsite(s) aangeboden informatie te gebruiken, ga je akkoord met deze disclaimer. In geval van onduidelijkheid tussen de voorwaarden van specifieke producten en diensten geleverd door Artsen zonder Grenzen en deze disclaimer, gaan de voorwaarden van deze producten en diensten boven deze disclaimer.

 

Intellectuele eigendomsrechten & copyright

Het copyright voor materiaal op deze website ligt bij Artsen zonder Grenzen, tenzij anders aangegeven. Artsen zonder Grenzen behoudt alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten, octrooien en andere intellectuele eigendomsrechten) met betrekking tot alle op of via deze internetsite aangeboden informatie (waaronder alle teksten, grafisch materiaal en logo’s). Wil je de inhoud van deze site gebruiken voor een ander doeleinde dan persoonlijk, niet-commercieel gebruik, neem dan contact op via website@artsenzondergrenzen.nl

 

Handelsmerken

De namen Artsen zonder Grenzen, http://www.artsenzondergrenzen.nl/, het logo van Artsen zonder Grenzen en alle producten en/of diensten die wij op onze site aanbieden, mogen niet zonder onze toestemming gebruikt worden in samenhang met een product of dienst van een derde partij.

 

Beschikbaarheid en veranderingen aan deze website
Artsen zonder Grenzen streeft ernaar zo actueel mogelijke en feitelijk juiste informatie op de website te plaatsen. Ondanks onze voortdurende aandacht voor de kwaliteit van onze berichtgeving kunnen we helaas niet garanderen dat de informatie op deze website steeds correct of volledig is. Wij behouden ons het recht voor om de informatie op deze website te allen tijde te verbeteren of te wijzigen. We adviseren je af en toe na te gaan of de op of via deze internetsite aangeboden informatie, met inbegrip van de tekst van deze disclaimer, is gewijzigd. Wij stellen het op prijs als onjuistheden worden gemeld aan website@artsenzondergrenzen.nl

Artsen zonder Grenzen zorgt ervoor dat de website zo goed mogelijk beschikbaar is, maar kan er in bepaalde gevallen voor kiezen om de website aan te passen, op te schorten of inactief te maken.

 

Toepasselijk recht

Op deze internetsite en de disclaimer is het Nederlands recht van toepassing. Alle geschillen in verband met deze disclaimer zullen worden voorgelegd aan de bevoegde rechter in Nederland.

 

Artsen zonder Grenzen legt gegevens vast ter uitvoering van het donateurschap en om je te informeren over onze activiteiten. Meer weten? Lees onze Privacyverklaring.