Organiseren van acties

We zijn onder de indruk van alle originele inzamelingsacties die mensen opstarten. Een greep uit de acties:

  • Er wordt kunst verkocht via Facebook.
  • Een harpiste gaf een benefietconcert via een Facebook live stream.
  • Iemand verkoopt mp3's waarmee je een muzikale wandeling kan maken.
  • En mensen delen inspirerende verhalen om donaties in te zamelen bij familie en vrienden.

Als je samenwerkt, is er meer mogelijk! Wil je ook een actie starten, bekijk ons actieplatform. Hier zet je heel eenvoudig een eigen actie op. Mocht je hulp of inspiratie nodig hebben, onze collega’s Nynke en Mikel staan voor je klaar om met je mee te denken. Je komt met ze in contact via het contactformulier, of bel naar 020-5208707.

Bedrijven die impact maken

Ook bedrijven helpen mee in de strijd tegen corona. Van bouwbedrijven tot huisartsen, van supermarkten tot start-ups. Geweldig! Samen zorgen we ervoor dat we corona zo snel mogelijk een halt toeroepen. Onze artsen, psychologen, logistiekers en andere specialisten kunnen direct in actie komen met alle giften die we ontvangen.

Voelt jouw bedrijf of organisatie ook de behoefte om concreet bij te dragen aan het inperken van corona? Bekijk hoe je als bedrijf bijdraagt of neem contact op via 020-755 95 / vragen@artsenzondergrenzen.nl.

Geven met belastingvoordeel

Het is niet alleen voor bedrijven fiscaal aantrekkelijk om een donatie aan Artsen zonder Grenzen te doen, ook voor particulieren zijn diverse belastingvoordelen mogelijk, zoals periodieke schenkingen en gulle giften. Dankzij onze ANBI-status wordt de schenking volledig gebruikt voor ons werk. Ontvang persoonlijk advies door Kathy Rombouts, te bereiken via kathy.rombouts@amsterdam.msf.org of lees meer op geven met belastingvoordeel.

Giften voor onze teams

Dankzij iedere gift, groot en klein, kunnen wij direct in actie komen waar de nood hoog is. Sinds de uitbraak van corona hebben wij hulp geboden aan Hong Kong, Italië, Iran en Frankrijk. Nu staan we klaar voor Nederland en landen waar het coronavirus zich begint te verspreiden. Denk aan landen in Afrika en het Midden-Oosten. Wij zijn toegewijd om patiënten de zorg te geven die nodig is en nieuwe besmettingen waar mogelijk te voorkomen. We doen dit. Samen.

Icoon gift

Steun onze teams in de strijd tegen corona

Onze teams strijden wereldwijd tegen het coronavirus. Van Europa tot Afrika. Help jij ons? Om je een idee te geven hoe jij kunt bijdragen: met € 15 kunnen wij 7 mondmaskers met filter voor hulpverleners of patiënten kopen. Met € 25 goed afsluitende veiligheidsbrillen voor hulpverleners. Speciaal materiaal voor 5 coronatesten kunnen wij bestellen met € 100.
Steun nu