UPDATE COVID-19 VIRUS

Gezien de ontwikkelingen rondom het Covid-19 virus en de adviezen van het RIVM hieromtrent, hebben wij tot onze spijt moeten besluiten de geplande bijeenkomsten van maart, april en mei te annuleren. Wij kijken momenteel naar alternatieve data later in het jaar. Indien u zich reeds voor een van de bijeenkomsten heeft ingeschreven, ontvangt u hier persoonlijk bericht over.

Mocht u vragen of opmerkingen hebben, dan kunt u uiteraard contact opnemen via onderstaande contact gegevens.

Wees welkom op onze bijeenkomsten

Met regelmaat organiseren wij bijeenkomsten voor donateurs, supporters en geïnteresseerden waarbij wij meer achtergrondinformatie geven over onze organisatie en ons werk. Tijdens deze bijeenkomsten kunt u kennis maken met onze medewerkers en hulpverleners en is er altijd gelegenheid om een gesprek aan te gaan. Ze vinden op verschillende data en locaties verspreidt door het land plaats.

Benieuwd naar onze eerstvolgende bijeenkomsten? Lieke vertelt u er graag meer over. Ze is bereikbaar via onderstaande gegevens. Aankomende bijeenkomsten vindt u ook altijd op deze pagina.

Bent u geïnteresseerd om voor ons te werken? Hier organiseren we specifieke bijeenkomsten en webinars voor waarbij we meer vertellen over ons werk, de verschillende functies en het leven in het veld. Daarnaast is er veel ruimte voor vragen. Klik hier voor meer informatie. Let op, de pagina en de bijeenkomsten zijn in het Engels.

Lieke Drion

Lieke Drion

Coördinator Evenementen